جدول اسید و باز ها
شنبه, ۱۴ آذر ۱۳۹۴، ۰۶:۱۵ ب.ظ
یک محور که به 14 قسمت تقسیم شده و هر قسمت یا اسید است یاباز و یا خنثی
از شماره ی 1تا7 اسید ولی شماره ی 7 خنثی
از شماره ی 8 تا 14 باز
اسید ها ترش مزه ولی باز ها تلخ هستند
چون چشیدن برای فهمیدن مناسب نیست برای شناسایی اسید از باز آن را با کاغذ PH اندازه گیری میشود
اگر یک قطره اسید را در یک لیتر آب حل کنیم میتوان آن را چشید
اسیدها رابه وسیله باز ها و باز ها را به وسیله اسید هامی توانیم خنثی کنیم
نویسنده(مشترک)محمدرضا نصری و ارمان موقر
- ۹۴/۰۹/۱۴
برام ۱۰ تا مبالغه مثال بزن.سریع و زود.